30 mars

Var och tränade med Buset på vårat jättefält, insåg när jag kom hem igen att jag hade tappat mina nyckar. Fick alltså traska tillbaka igen och försöka leta efter nycklarna. Skickade Busan på "sök" och någon minut senare hade hon hittat nycklarna, duktiga Bus! Idag fick hon då lite fläskfilé för att hon var så duktig ;)28 mars

Slänger upp bilderna från havet, gårdagens och dagens promenad.
Idag blev det även lite spår, sök och lydnad. Gick oväntat bra!24 mars


"Jag tror att jag tar allt, tack!"
"Sen lägger jag mig och sover på köksbordet och hoppas att matte inte ser"18 mars

Stackaren vet visst att han har gjort något..

Ibland går bara halva att se så här är länken också
http://www.collegehumor.com/video:1949633

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

17 mars

Jag som trodde att det började bli vår.. Men Icke! Massa snö kom idag.. Jaja, en glad hund får jag i alla fall. Just nu är hon inte glad alls, skendräktig är hon!

Har vi tur och hittar någon som kan köra blir det en tur till Jeppe Stridh nästa helg, för lite träning! *Hoppashoppas*

14 mars

Idag har vi varit på stranden och susat runt hela förmiddagen!13 Mars

Fröken sur gillar då rakt inte dammsugaren!Fräck hund!


10 Februari

Äntligen har jag fått apporteringen till att börja fungera!

Igår var vi i Åstorp för att träna med Henrik som jag bett om hjälp med div. saker i lydnadsklass 1. Men där fanns då inget förutom ställandet som hon inte klarade av konstigt nog. Lite hjälp fick vi ändå med småsaker inte så lätt att se felen när man bara tränar själv. Sen blev det lite träning inomhus på kvällen, stegförflyttningar m.m. Det resulterade i en supertrött hund framåt natten. 

Idag har vi bara hunnit med en långpromenad innan det började ösregna. Busan liggen vid ugnen och väntar, där finns nämligen blodkorv på torkning. Blir väl lite mer inomhusträning senare ikväll idag också. Vi har nu gjort upp ett schema för hennes träning. Jadå, nu ligger vi i! Så fort jag har pengar ska vi även anmäla oss till lite tävlingar som är till våren.
RSS 2.0