12 april

Idag åkte vi ut till en som har några BC som han tävlar vallning med, för att han skulle titta lite på Busan tillsammans med andra hundar samt köra en platsliggning. Han har tidigare haft 5 hassemansschäfrar och någon jakthund och tävlat inom alla hundsporter utom agility.

Nervös var jag men han tog skönt nog bara ut en av hundarna. Dog lite inombords när han sa att jag skulle koppla loss henne och låta henne gå lös med Cross ute på en äng. Cross är hans SM hund och jag tänkte att det kommer inte bli något SM för honom i år. Meen jodå, Busan for fram med full fart och gjorde massor av lekinviter och sen lekte de länge. Inte ett enda teckan på agg! Fick därför också till en superplatsliggning där hon låg avslappnat bredvid, en fin positiv bild av platsliggningar är nog vad vi ska försöka få till fler av!

Imorgon ska vi få följa med honom till Kristianstad när han ska träna vallning med sina hundar, tillsammans med några andra. Så en platsliggning blir det imorgon också! Busan + 4 BC in bak i bilen. Jag är redan rädd menmen, det får väl gå eftersom han säger att det gör de och inte är ett dugg orolig (ja de sitter ju i burar, men ändå..) 

Han ville också att vi ska prova valla med henne, (hum..?) för att hon sedan när hon lärt sig få jobba tillsammans med andra hundar och få en bättre relation till hundar. Mer lek med denna Cross kommer det att bli i alla fall! Cross och Indra som valpar

Kommentarer
Postat av: Liza

Duktiga Busan, Duktiga Malin och framförallt duktiga BC ägare ;) Härligt!!!

2011-04-12 @ 18:52:37
URL: http://witastaff.blogg.se/
Postat av: Annika

Där ser du, Busan är nog inte så farlig som du tror! :P Träna på så kommer ni nog komma lååångt!

2011-04-23 @ 22:03:53
URL: http://www.thequackpack.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0