25 februari

Livet är skoj tycker Busan! Massa promenader i skogen med lek och annat samt folk som kommer på besök och kelar. Ingen undkommer Busan!

I veckan har det blivit några långpromenader och även en del träning. Apporteringen är ingen höjdare dock. När man lyckas totalförstöra metallapporten har man misslyckats. Apportering som jag alltid tyck var min starka sida. Allt krossas i Busans mun! Måste komma på något nytt..(Strax innan apporten vek ihop sig..)

20 februari

En lite snöig promenad i början av veckan avsutades med en helg full av sol och barmark!
En vän har Busan fått, lille Zack! (Ja, den är suddig.. Jag VET)Efter en helg på landet är det fint att sova lite i favoritfotöljen!


8 Februari

Jag tror att en av oss är väldigt glad över att jag just nu är arbetslös! Mja.. jag klagar inte heller.  Idag blev det en skogstur med lite sökövningar och lydnadsträning, skoj! Nu sover damen tungt.4 Februari

Det går dåligt med bloggandet, men det beror på att vi nu håller på att flytta. Snart är vi väl klara! Otroligt nöjd är jag i alla fall med min lilla hund som varit så lugn under flytten trots röra och stök!

I veckan blev det lite träning, gick oväntat bra trots att det blivit dåligt med tränande den sista tiden. Enbart fysträning med snöpulsande i backar och cykelturer. Om snön bara kunde ta och försvinna så vi kan sätta igång på riktigt igen!

I år blir det i alla fall några lydnadstävlingar, förhoppningsvis är vi även med på SBH (Svensk belgarhelg) i Stockholm i augusti. Först att flytta in och välja plats är så klart Busan.
Äntligen har Busan fått en egen garderob, fast hon skulle behöva en till..


RSS 2.0